Vulcanizare Echilibrare

Anvelopele se pot deteriora fără să vă dați seama, motiv pentru care este important să vă asigurați că le întrețineți în mod corespunzător. În cazul în care suspectați sau descoperiți o posibilă problemă, anvelopa trebuie să fie inspectată de către o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu.

Anvelopele trebuie scoase din uz atunci când apar deteriorări precum tăieturi, fisuri, pene, gâlme, lovituri etc. sau atunci când gradul de uzură depășește nivelul minim acceptat și reprezintă un pericol pentru conducătorul auto și pasageri. De aceea, este important să inspectați periodic anvelopele (inclusiv cea de rezervă), pentru a vă asigura că acestea sunt în stare bună de funcționare. Dacă identificați deteriorări, vă recomandăm să optați pentru o verificare profesionistă. Serviciile noastre de reparații anvelope constau în:

⇒ Verificarea și identificarea deteriorărilor care nu sunt vizibile la suprafață

⇒ Remedierea defectelor

⇒ Montat, demontat, echilibrarea și umflarea anvelopei reparate, precum și înlocuirea valvei

⇒ Testarea anvelopei sub presiune

⇒ Remontarea acesteia în condiții optime de funcționare

 

 

 Înainte de a schimba o anvelopă, verificăm dacă aceasta poate fi reparată. Acest procedeu de repare a unui pneu nu este atat de simplu pe cât pare şi de aceea la FS Grup îl tratăm cu maximă responsabilitate, pentru că siguranţa şi confortul dumneavoastră sunt pe primul loc.

În ce situaţie se poate repara o anvelopă?
O anvelopă poate fi reparată atunci când partea afectată este situată pe banda de rulare a anvelopei. Anvelopele care prezinta leziuni în zona de talon nu pot fi reparate şi va fi necesară înlocuirea lor.

Etapele reparaţiei unei anvelope:
 – curăţare şi inspectare în detaliu;
 – pregătire anvelopei;
 – efectuarea procedeului de vulcanizare care se impune, în conformitate cu normele şi pocedurile prevăzute de producătorii de anvelope şi materiale de vulcanizare;
testarea anvelopei sub presiune;