Transport

Servicii de transport si logistica

Asigurăm servicii eficiente și de încredere, monitorizare constantă, utilizând cele mai avansate tehnologii pe toate vehiculele. Șoferii și personalul care se ocupă de organizare au o înaltă calificare și asigură livrarea transporturilor dumneavoastră la timp și în siguranță.

Transport rutier

Transport de bunuri cu temperatura controlată și mărfuri generale

Asigurări de marfă

Asigurări de marfă valabile în toată Europa

Depozit

Depozit 2000 euro-paleți la Zalău

Încărcări

Încărcari complete și in regim de grupaj

Transport marfă în regim de grupaj
Prin intermediul serviciului nostru de grupaj puteți să transportați o gamă variată de produse, de la mărfuri generale paletizate/nepaletizate, de la colete până la lăzi, butoaie, mărfuri supradimensionate și produse periculoase!

ECHIPAȚI PENTRU SUCCES

Ne dezvoltăm continuu datorită nevoilor de transport și logistică ale clienților noștri, permițându-ne să ne adaptăm la cele mai exigente cerințe și să îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate. 

TRANSPARENȚĂ

Vehiculele noastre au sisteme de urmărire GPS, oferind o gestionare eficientă și transparentă a serviciilor sale de transport, permițând întotdeauna clientului să fie informat despre locația transportului său.

DEZVOLTARE

Pentru a ne permite să răspundem în mod eficient nevoilor exprimate într-o piață foarte dinamică, lucrăm în mod continuu pentru dezvoltarea și reânnoirea flotei noastre, dar și pentru dezvoltarea abilităților profesionale ale șoferilor noștri.

Contact transport

Persoană de contact: Silviu Opriș

Telefon:+40 748 031 111

E-mail: silviu.opris@fsgrup.ro

           florin.faur@fsgrup.ro