Echilibrat roți,  Îndreptat jante, Montat jante

 Echilibrat roți


 Dotarea tehnica a atelierelor noastre permite echilibrarea rotilor de autoturisme si autoutilitare, cu aparatura computerizata. Echilibrarea roților se face atât pentru jante de tablă cât și pentru cele de aliaj folosind plumbi cu clema cât și plumbi adezivi. Finalitatea acestui proces duce la un echilibru perfect al roții, o uzură diminuată a anvelopei, eficacitate sporită la frânare și în general o mai bună funcționare a mașinii.

 

 Îndreptat jante

 În punctele noastre de lucru executăm îndreptări jante atât de tabla cât și de aluminiu sau oțel, echipamentul folosit fiind unul specializat pentru asemenea operațiune. Jantele identificate de personalul nostru ca fiind deja fisurate sau sparte necesită a fi îndreptate și sudate. În urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta suferă deformari, minore sau majore, de la forma ei inițială conducând la dezechilibrarea roții. Continuarea rulării în aceste condiții va conduce, în mod cert, la uzura neuniformă a anvelopei și la scurtarea duratei de folosință a acesteia. Pentru evitarea acestui lucru vă recomandăm să realizați operația de îndreptat și roluit  jante periodic sau imediat ce apar „bătăi” sau „vibrații ale volanului”, indiferent dacă acestea sunt jante din aliaj, aluminiu, tablă, sau oțel.

 

 Montat jante

 Lucrătorii noștrii vă vor îndruma spre modelele ce se potrivesc mașinii dumneavoastră și care să coincidă cel mai bine și cu cerințele impuse de dumneavoastră.

 

Comments are closed. Posted by: Flo on

Etichete: , ,